رب پلو

روش تهیه:
برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس کنید. پیازها را خلال کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. کمی که سبک شدند، کشمش و گردو را اضافه کنید و تفت دهید. در یک قابلمه کوچک، رب انار و شکر را با یکدیگر بجوشانید و دو قاشق غذاخوری روغن به آنها اضافه کنید. برنج را به حالت معمولی آبکش کنید. هنگام دم کردن، از مخلوط رب و شکر به برنج ها اضافه کنید و هم بزنید و دم کنید. پس از دم کشیدن، کشمش، گردو و پیاز داغ را وسط برنج بریزید و دوباره در قابلمه را بگذارید تا مراحل پخت برنج تکمیل شود.

منبع : پورتال اصلی
تعداد بازدیدها : ۱۷۲۷
مطالب مرتبط با این موضوع :
نظری ارسال نشده است

  
                                   
سال رونق تولید