شکر پلو

روش  تهیه:
برنج را با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می کنند و یکی دو جوش می دهند . شکر را با دو لیوان آب جوشانده، به صورت شیره شکر در می آورند و درضمن یک قاشق چایخوری زعفران  حل شده و دو قاشق روغن، به شیره شکر اضافه می کنند. برنج را دم می کنند و قبل از دم کشیدن کامل، با کفگیر به داخل سینی ریخته، شیره شکر را روی آن پاشیده ، با هم مخلوط می کنند. سپس برنج را دوباره دم می کنند. پس از دم کشیدن شکر پلو ، خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شیرین کرده روی آن ریخته می شود. شکر پلو را در شیراز همیشه با خورشت قیمه صرف می کنند.

منبع : پورتال اصلی
تعداد بازدیدها : ۱۲۹۹
مطالب مرتبط با این موضوع :
نظری ارسال نشده است

  
                                   
سال رونق تولید